Weer geen water 23-3-21

Eerder deze maand was de waterdruk weg vanwege een breuk. Vanochtend was er helemaal geen water. Na de kippen te hebben gevoerd en naar het toilet te zijn geweest, besefte ik dat het reservewater van 6-9 liter, wat ik dacht te hebben voor nood in de stortbak van het toilet inmiddels het riool in was gegaan en naar het toilet gaan een uitdaging zou worden. Natuurlijk heb ik flesjes water in huis, zodat ik mijn medicijnen kan innemen, en een 50 liter regenton in de tuin. Maar even lekker douchen of opfrissen is er nu niet bij. Besef hoe afhankelijk je bent van water. Neem water in huis, of vul een badkuip of pannen, of emmers zolang het nog kan. Ik adviseer niet die kartonnen liter pakken water want daarvan zijn mij er al 2 van leeggelopen in de kelder. Neem gewoon de goedkoopste kleine flesjes water van de lokale supermarkt.